Community Food Cafe x Commons Lab

Samen met Amsterdam Network for Food Planning (ANFP) organiseren we een food cafe, onderdeel van een serie over voedseldemocratie. Deze vindt plaats op 14 september tussen 1800 en 200 wederom in de Ru Paré!

Wil jij jouw bijzondere gewoontes en gebruiken rond voedsel delen?

We zijn op zoek naar mensen die hun eigen ‘voedselpraktijk’ of ‘voedselgewoonte’ willen delen. Deze praktijken kunnen bestaan uit koken, tuinieren, fermenteren, verwerken, etc. We vragen je om een “rekwisiet” mee te brengen om deze voedselpraktijk met de groep te delen. Niet geïnteresseerd in delen? Kom luisteren, verbinden en eten! Iedereen is welkom (ook kinderen), de sessie is gratis!

In een “World Cafe” stijl evenement, zullen we groep workshops over hoe we met voedsel omgaan. We hopen de verbazingwekkende rijkdom aan kennis en ervaring in onze prachtige stad te benadrukken! Doe mee!

Dit evenement vindt plaats van 18:00-20:00 op 14 september. Deze sessie over “Community Food Practices” is gerelateerd aan de Amsterdam Network for Food Planning (ANFP)-serie over voedseldemocratie en de Commons Lab bij Ru Paré.

Graag aanmelden hier of stuur een mail naar amsterdamnetwork4foodplanning@gmail.com!

Plaats een reactie